sábado, 3 de abril de 2010

El triatló: l'esport de moda també a FXR

En els darrers anys, el triatló ha augmentat exponencialment el nombre d'esportistes que participen en les proves organitzades tant nacionals com internacionals. Enguany, FXR serà present en nombroses triatlons.
El triatló és una cursa contra cronòmetre on es combinen tres disciplines de fons: la natació, el ciclisme i la cursa a peu. Cada disciplina s'uneix amb el què s'anomena "transicions".
Les triatlons poden tenir diferents distàncies. Trobem: super-sprint (300m nedant - 10km ciclisme - 2'5 km cursa a peu); sprint (750m - 20km - 5km), olímpic (1500m - 40km - 10km); distància B o doble olímpic ( 3km - 80km - 20km); distància C (4km - 120km - 30km); i distància "Ironman" (38o0m - 180km -  42km 195m).
Al grup de FXR trobem tant esportistes que aviat realitzaran la seva primera triatló i d'altres ja experimentats com el Joan Bofill, el Ricardo Lazarte i el Santi Casanovas que ja són "finishers" de triatlons de distància Ironman. De ben segur, aportaran tant la seva passió com tota mena de coneixements a qui vulgui iniciar-se en aquest fantàstic i addictiu esport.
Tot seguit teniu el link del calendari català:

Si teniu qualsevol dubte o proposta, podeu deixar el vostre comentari al post o enviar un mail a fxrblog@yahoo.es
FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario