domingo, 28 de marzo de 2010

FXR a la primera cursa: 10km de la Llagosta

Tenint en compte les opinions per part vostre, FXR ja té cita com a realitat a la primera cursa!

El 25 d'abril  d'enguany, totes i tots "efequiser@s" tenim l'oportunitat de coincidir, trobar-nos i coneixe'ns als 10km de la Llagosta. És una cursa d'asfalt fàcil, planera i molt ben organitzada.
En el següent enllaç podeu informar-vos i  fer l'inscripció.  Ah! I si ens apuntem com a FXR - Fons X Resistència començarem ja a fer-nos sentir:

I segurament... per aquesta cursa podrem lluïr les primeres samarretes FXR!
Animeu-vos i fem-nos grans!
FXR


7 comentarios:

  1. Em sembla molt bé. És una molt bona oportunitat per estrenar samarretes i fer-nos coneixer. Fins dimarts "efequiserus".

    ResponderEliminar
  2. Vanesa M.H i Joan Bofill ja estem inscrits, que sapigueu tots que a aquesta cursa hi sol haver un bon regal, l'any passat un tambor de sabó per la rentadora i suavitzant , NO ÉS EL MÉS IMPORTANT DE LA CURSA, però cal destacar-ho.

    ResponderEliminar
  3. Doncs també Dolça Vives i Xavi Pi ja estem inscrits. A veure quina quantitat d'efequiser@s anem a recollir el nostre pack de rentar la roba?!

    ResponderEliminar
  4. Jo no hi podre assistir, aquell mateix dia estic inscrit a la cursa nocturna d´Hospitalet, que us vagi be els que hi aneu.

    ResponderEliminar
  5. Hola Isaac, properament ja fixarem alguna altra cursa pel mes de maig (en principi per la setmana del 10 d'abril).
    Tanmateix, qualsevol "efequiser@" que no pugui anar pel matí a la Llagosta, sap que té un company que anirà a l'Hospitalet!
    FXR

    ResponderEliminar
  6. Francesc Subirana també s'ha inscrit. Serà la meva primera cursa. Ja veurem com va. El més important serà acabar-la i passar una molt bona estona. I pel que fa al regal, "sabor per la roba?", i ezo ke he lo que he? Jajaja. Apa, ens veiem.

    ResponderEliminar
  7. El Sergi ja està apuntat ... per cert, la cursa de L´H crec que es la nit anterior, es pot fer una de 5 i una de 10 ...... jo m´ho estic pensant jajaja apa ens veiem a la primera cursa dels efequiser@s

    ResponderEliminar