domingo, 16 de mayo de 2010

FXR ben present aquest cap de setmana!

Aquest cap setmana els/les efequiser@s hem estat en varies proves fent crèixer FXR!
A l'Ironcat, una triatló de llarga distància que s'ha caracterirzat ja no només per la duressa que la distància comporta (3800m nedant - 180km bici  - 42km cursa a peu) sinó a més pel fort vent present al llarg de tota la prova. També hem estat a la XV Milla urbana de Ripollet, on cal destacar  dues efequiser@s dalt del podi (1era i 3era) en la seva categoria (moltes feliXitats a les dues!). A més, el dia següent també han participat a la 20a Cursa de muntanya de Cerdanyola juntament amb un altre bon grup d'efequiser@s gaudint d'una cursa força dura i atractiva per la part nord-oest de Collserola .

La següent cita conjunta FXR és la pujada caminant al cim del Pedraforca el 29 de maig. Aquesta propera setmana en el nostre-vostre blog trobareu tota la informació!
FXR

PD- Aviat també trobareu en el blog una nova actualització de proves on seren presents els/les efequiser@s, entre elles la cursa de muntanya del Diable de Martorell de 12 km on ja estan obertes les inscripcions:  http://cursaeldiable.blogspot.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario