lunes, 5 de julio de 2010

Cap de setmana FXR ben, ben complet!!!

Tot esperant la nova cita no competitiva per la Muntanya de Montserrat del  24 de juliol (en l'anterior post podeu trobar tota la info), aquest proper cap de setmana es presenta ben ple d'events.
Per una banda, trobem el dissabte 10 a les 19h una magnífica cursa de 10k de muntanya: la 31 cursa de Torrelavit (Alt Penedès) on la seva organització s'esforça any rere any per oferir una prova excel·lent  (http://www.patidors.net/cursatorre.asp).
Tanmateix, un grup d'efequiser@s (Joan Bofill, Ricardo Lazarte i Santi Casanovas) pendran part a l'Altriman (les Angles, França). A part de la distància a superar (3,800m nedar -190km bici - 42km cursa), els 5000m de desnivell del segemet de ciclisme ja és per si sol un repte únic!!!
I per aquells que desitgin veure un espectacle esportiu de primera categoria, aquest divendres 9 de Juliol, es celebra a l'Estadi Olímpic el Míting Ciutat de Barcelona d'Atletisme a l'aire lliure i pel qual disposem d'entrades gratuïtes pels efequiser@s que ho desitgin. Podeu posar-vos en contacte per obtenir-les (fxrblog@yahoo.es).
Finalment, podeu trobar unes fotos de la XXXI cursa de 10km de Pallejà celebrada ahir i que es va caracteritzar tant per la forta calor com pel dur circuit de dues voltes de 5km.

FXR 

No hay comentarios:

Publicar un comentario