domingo, 1 de agosto de 2010

Un principi d'agost FXR!!!

Aquesta primera setmana d'agost, els/les efequiser@s (i tot interessat/da) tenim varies cites on gaudirem dels esports i activitats de resistència desde varies perspectives:

Dimarts 3 d'agost (canvi):  l'entrenament nocturn de running l'ajornarem per dintre unes setmanes a fi de disposar de les dutxes del C.E. de St. Esteve Sesrovires ja que aquestes dues primeres setmanes d'agost l'instal·lació tanca a les 20:30h. Per aquest motiu, l'hora de l'entrenament de running serà, com ja és habitual cada dimarts i dijous, a les 18:00h al  C.E. de St. Esteve Sesrovires.
Dijous 5 d'agost: Cursa Popular de 5km d'Argentona. En motiu de les festes majors d'aquesta població del Maresme (entre Vilassar de Mar, Cabrera i Mataró), cada 5 d'agost trobem aquesta prova assequible en distància i "durilla" en desnivells. Properament tota la info a http://www.argentona.cat
Dissabte 7 d'agost: els/les efequiser@s (i tot/a interessat/da) farem una escapada lúdico-esportiva a Miami Platja (al costat de Cambrils - Tarragona) per aventurar-nos en el món del Kaiak i el Snorkel. Podeu trobar tota la info al post: FXR també en Kaiak el proper 7 d'agost

I ara.... ja podeu llegir tota la info de la cita no competitiva de la pujada al Pic del Puigmal pel 11 de Setembre clickant aquí!!! 
Ben aviat tot el "calendari FXR" de setembre  que vé ben carregat. No parem!!!
FXR

PD- Recordeu que si marxeu de vacances, sigui on sigui i voleu, immortalitzar la vostra estada amb alguna "fotillo FXR" ;) . La podeu enviar a fxrblog@yahoo.es. El setembre trobareu el post " FXR arreu del món! "

No hay comentarios:

Publicar un comentario