lunes, 2 de agosto de 2010

Tot preparat per la cita FXR de Kaiaks d'aquest dissabte 7!!!

Ja tenim preparada la sortida amb kaiaks a Miami Platja d'aquest proper dissabte!!!
A continuació podeu llegir tota la informació restant:

Hora i punt de trobada comú entre efequiser@s: Quedarem a les 9,30h just a la sortida 37 (Cambrils) de l'AP-7. Al passar el peatge de sortida , arribarem a una cruïlla.  Al sortir de la cruïlla estacionarem a la dreta on hi ha espai per parar amb seguretat (hi ha ombra per si hem d'esperar a algú) . Els/les efequiser@s cambrilencs ja hi serán al lloc.
Un cop a Cambrils ens dirigirem tots junts cap a Miami platja per la N-340 (La distancia en km que hi ha de cambrils a miami platja és de 13 km. L'activitat començarà a les 10 puntualment).
Els efequiser@s tindrem diferents punts de sortida, en tant que un bon grup sortirem plegats del Complex Esportiu de St. Esteve Sesrovires a les 7:45h a fi d'anar sobrats de temps.

Sobre l'activitat: 
Hi haurà dos kaiaks individuals i la resta seràn dobles.
Disposarem de 12 ulleres d'adult i la resta de nen/a... qui vulgui o pugui que porti les seves !!!
Hi haurà la possibilitat de fer una horeta més qui es quedi amb més ganes, això si , sense monitor ni guía (ja visualitzem una competició no oficial d'efequiser@s ;) !!!)
No caldrà desplaçar-se en vehicle a l'hora de dinar un cop estacionem a Miami donat que el restaurant es troba al costat de la platja des d'on farem l'activitat de Kaiak FXR.

Tots/es preparats/es per dissabte!!!
FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario