miércoles, 1 de diciembre de 2010

El DeXembre a tocar!!!

A continuació podeu llegir un resum de les cites i activitats dels/les efequiser@s per aquest darrer mes de 2010.
Com és habitual, qualsevol altra proposta la podeu afegir a l'apartat de comentaris d'aquest post o enviar un mail a fxrblog@yahoo.es i serà adjuntada ràpidament.
Diumenge 5: 13 Mitja marató de Mataró. Prova ja consolidada de la capital del Maresme que amb dos dies va tancar les seves inscripcions. www.mitjamataro.cat
Dissabte 11: Classe de Ciclo Indoor + runnejada per Collserola (cita no competitiva). Agraïnt al nostre company efequiser@ Óscar (técnic de ciclo indoor) les invitacions que ens proporcionarà per aquest dia per gaudir de les instal·lacions del Parc Esportiu Guiera de Cerdanyola del Vallès. Cal deixar a l'apartat de comentaris la reserva per demanar les invitacions. A més, caldrà ser puntuals per recollir els tickets que ens permetrà fer la sessió que l'Óscar ens tindrà preparada. I tot seguit, sortirem a runnejarper la zona de Collserola de Cerdanyola. Properament posarem el lloc i l'hora de trobada a Cerdanyola.
Dissabte 18: 24h en Pista de Can Dragó amb col·laboració per la Marató de tv3. Prova d'ultrafons que com comenta el company efequiser@ Santi que participarà un 80% és mental.
Diumenge 19: Una mitja marató més amb presencia efequiser@: IIMitja marató de Vic.I es que no parem ;) !!
Diumenge 19: Buff Epic Run al Castell de Montjuic a BCN. No es una cursa a peu, és molt més que una cursa!!! Tota la info clickant aquí.
Diumenge 26: 31a Sant Silvestre de Masnou. La primera St. Silvestre de Catalunya i totalment assequible degut al seu recorregut i a la seva distància (5km). Una bona prova per comprovar l'estat de forma dels/les efequiser@s !! Tota la info la podrem trobar ben aviat a: www.elmasnou.cat
Divendres 31: l'any passat un grup de corredors/es de St. Esteve (en tant que un grup efequiser@s ) van fer la I Sant Silvestre no competitiva pels carrers d'aquest poble del Baix Llobregat a fi d'acabar corrent 10km el darrer dia de l'any. Enguany, FXR s'afegeix a aquesta iniciativa enjegada l'any passat amb múltiples avantatges: diversió, bon ambient, gratuita, sense aglomeracions... Properament informarem del lloc i hora de trobada.
I com podeu trobar en un anterior post, aquest mes de deXembre a partir del dissabte 4, començem les quedades de bicicleta de carretera.

No parem!!!
FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario