lunes, 29 de noviembre de 2010

Noves "quedades" de bici de carretera els dissabtes

A partir d'aquest dissabte 4 de desembre els/les efequiser@s i interessats/es tenim unes noves "quedades" per gaudir dels rodatges amb les bicicletes de carretera!!!

De forma sistemàtica, cada dissabte tots/es els/les que vulguem (i puguem ;) ) ens trobarem a les 9h en el Complex Esportiu de St. Esteve de Sesrovires per fer rodatges per les diferents poblacions properes.

L'objectiu, lògicament, és anar tots plegats i gaudir dels matins del dissabte fent una bona i divertida grupeta de ciclisme de carretera. En tant que probablement hi pot haver efequiser@s que hagin d'arribar d'hora o que els diumenges tinguin alguna cita competitiva, els circuits es podran allargar o reduïr en funció de cada necessitat i , per suposat, adequar al nivell de cadascú.

I en breu, presentarem la roba tècnica de bici FXR. Serà una paXada!!!

FXR

6 comentarios:

  1. bien,ansiosos por ver la ropa.lo de montar es otra cosa mas dificil,hoy 18km de carretera a pie y dos ampollas gemelas en cada uno de los pies a la misma altura.

    ResponderEliminar
  2. Xavi, moltes gracies pels panrtalons curts, van molt bé! Han estat "ben"estrenats la setmana passada a la cursa de Burriac... Moltes gràcies!!! Jordi

    ResponderEliminar
  3. Eii Jose, falta poquito, poquito... ;)
    I Jordi, quan vulguis (i puguis,sobretot ;) ) a veure quan t'animes a una runnejada per la muntanya. Fins ara! Una abraçada!!!

    ResponderEliminar
  4. ROPA DE BICI YA!
    Seguro que será GUAPIXIMA... con el gusto que tienes, no me cabe la menor duda!

    ResponderEliminar
  5. Vosaltres no pareu!! la bici d carretera ja passo de provar-la que segur q m'agrada i ja no entren més trastos a casa!!
    Escolta, el find del 11-12 de desembre, amb algunes companyes btteres, muntem una sortida d bici: ruta del ferro + carrilet (de ripoll a Sant Feliu de Guixols). Si esteu interessats ja sabeu!! És una ruta apta per tothom i molt molt maca!!

    ResponderEliminar
  6. Prova la bici de carretera també Sandra!!! On cap una bici en caben dos!! I si caben dos, també tres ;) !!!

    Em sembla perfecte el tema de la sortida de la ruta del ferro+carrilet. Mira, el 11 hi ha una cita de ciclo indoor i runnejada per collserola (ho acabo de possar en el post de DeXembre). Esteu convidades també si voleu ;).
    Quan la farieu la ruta al final? Digue'm quan ho voleu fer, ho poso al blog i fem còrrer la veu, vale?!
    Fins ara.

    ResponderEliminar