domingo, 2 de enero de 2011

Començem l'any! Gener FXR!!!

Tot i que aquesta darrera setmana de desembre es presenta ben atepeïda (la runnejada St. Silvestre del 31 per St. Esteve Sesrovires i la comanada de roba FXR de ciclisme) entre tots/es els/les efequiser@s hem plantejat un il·lusionant inici d'any 2011.

Diumenge 02: Excursió FXR per la muntanya de Montserrat. Cita no competitiva per començar l'any caminant. Sortida de Collbató i passant per dos dels camins més emblemàtics (St. Miquel i Coves de Salnitre) tot fent parada en el Monestir. Tota la info clickant aquí.
Dissabte 08, 22 i 29: entrenament de grupeta de bici de carretera. Cada vegada som més efequiser@s gaudint els dissabtes (i qualsevol altra dia ) dels rodatges. Tenint en compte el fred de primera hora, l'hora de trobada serà les 10h des del Complex Esportiu de St. Esteve Sesrovires. FXR a roda!!!
Diumenge 09: runnejada per Montserrat. Properament concretarem l'hora, lloc de trobada i recorregut (entre 10-15km). Per tant, aquest cap de setmana podrem gaudir d'un doble entrenament: dissabte- ciclisme en carretera / diumenge - cursa a peu per muntanya. YeeeaaaXXXX!!!
Dissabte 15: SANES TRAIL FXR. La primera prova dels Trails FXR que els/les efequiser@s anirem realitzant per les diferents poblacions on vivim (St. Esteve Sesrovires, Badalona, Castellterçol, Cerdanyola, BCN...). Tota la info clickant aquí.
Diumenge 30: Mitja Marató de Barcelona. Els carrers de BCN s'ompliran de corredors/es i els/les efequiser@s també formarem part. Abans del 2 de gener les inscripcions són més econòmiques: http://www.mitjabarcelona.com
Diumenge 30: III Duatló de muntanya de Viladecans. Una prova ideal per iniciar-se en els duatlons de muntanya amb dos circuits de diferents distàncies a escollir. www.ciclosvalbuena.com

Com és habitual, qualsevol altra proposta és totalment benvinguda i la podem afegir ràpidament. La podeu enviar a fxrblog@yahoo.es.

No parem!!!
FXR

2 comentarios:

  1. ei jo ja mhe apuntat a la duatló de viladecans!! a vere si per fi ens veiem i em portes la samarreta de la X que ja toca!!

    ResponderEliminar
  2. Bones Sandra!! Bones FeXtes jejejeje ;)!
    Mira,personalment, el 30 jo aniré a la mitja de BCN però inntentaré donar-li la fantàXtica algun/a efequiser@ que s'animi per la duatló.
    En tant que si ens veiem abans te la dono abans... Que ja toca!! jejejejeej ;)
    Fins ara!!

    ResponderEliminar