viernes, 8 de abril de 2011

FXR a la Portals de Montserrat el 10 d'abril !!!

Els/les efequiser@s hem planejat les cites d'aquest 2011 i una d'elles és La Portals- 2a Volta a Montserrat. Es tracta d'una marXa de btt no competitiva ( si, si... jejeje) de 55km que encercla tot el perímetre de la muntanya i la qual fa unes setmanes vam poder gaudir per la nostra part. Clickant aquí podeu llegir i veure algunes fotografies més sobre aquesta anterior cita FXR betetera.

Aquesta prova gaudeix d'una excel·lent publicitat i és una bona manera d'endinsar-se en aquesta emblemàtica muntanya tot pedalant amb les nostres "montanbiques". Tota la info a www.laportals.cat .

No parem!!!
FXR

2 comentarios:

  1. ei just aquest cap de setmana me'n vaig a fer "la portals" però pel nostre compte. Vaig amb dues amigues a l'aventura, sense gps però sí mapa i roadbook... a vere què passa. Té molt bona pinta, l'any passat les inscripcions es van acabar molt ràpid així q espavileu. Nosaltres preferim menys gent i una mica d'aventura, a vere si no ens perdem gaire i l'acabem amb llum!!

    ResponderEliminar
  2. Bones Sandra! Llàstima que aquest finde un bon grup anem a la Butifarunner (vaya nom jejeej) perquè si no la podríem haver quedat més. A veure si concretem alguna coseta de Btt que veig pel blog que esteu a topexxxx ;). Fins ara...

    ResponderEliminar