sábado, 23 de abril de 2011

D'aquí poc nous FXR Trails: FXR Matagalls Trails!!

Una de les cites FXR d'aquest any és la travessa de muntanya Matagalls -Montserrat (en argot efequiser@ "Killkirikis") de 84 km que parteix del Montseny i que té el punt d'arribada al Monestir de Montserrat. Aquesta prova comença dissabte 17 de setembre i el seu recorregut comporta acabar-la el diumenge 18.

A fi de preparar-la bé, els/les efequiser@s que la tenim entre cella i cella concretarem dos entrenaments gràcies al nostre company efequiser@ Luichy (amb gran experiència en aquesta fantàXtica prova i que ens ha proporcionat tota la info) en base als nostres FXR Trails que realitzarem en unes dates properes. Aquestes les acabarem de concretar del tot ben aviat popden ser:

1er FXR Matagalls Trail : ds 21 o dg 22 de maig. Recorregut de 30km de l'avituallament 1 de la Killkirikis fins a l'avituallament 3 (15,4km a 45,3km).

2n FXR Matagalls Trail: ds 18 o dg 19 de juny. Recorregut de 27km de l'avituallament 3 de la Killkirikis fins a l'avituallament 5 (45,3km a 71,9km).

Per tant ens quedaria entrenar el km's del 0 al 15 (gairebé pla, anomenat el pla de la calma ) i del 72 al 84 des del cementiri de Vacarisses fins a dalt del Monestir de Montserrat.

En tant que cada vegada són més els/les que volen participar en aquesta travessa, podem anar decidint la nostra participació i guardant les anteriors dates a fi de preparar-nos tant física y mentalment en una de les proves més emblemàtiques del nostre territori.

FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario