miércoles, 4 de mayo de 2011

Maig efequiser@!!! (actualitzat)

Un nou mes arriba i els/les efquiser@s ens encarregarem de gaudir-lo a tope amb diferentes activitats , cites i curses per a tots els guXtos.
A continuació, un petit resum que de ben segur s'ampliarà com ja és habitual.
Qualsevol nova proposta la podeu enviar a fxrblog@yahoo.es o podeu escriure un comentari en aquest post ;) .

Diumenge 8:
XXIV Cursa de l'Alba. 24 km i 1000m de desnivell positu d'aquesta cursa emblemàtica que recorre l'eXpectacular muntanya de Montserrat. www.cursalba.org
Diumenge 8:
MarXa cicloturista terra de Remences. 175km recorren (i patint ;) )paratges increïbles de la Garrotxa. www.terraderemences.com
Dissabte 14:
8è Ironcat. Clàssica prova de triatló distància Ironman del nostre territori. www.ironcat.org
Diumenge 15:
XIII Travessa de Montserrat "Toni Moreno - Joan Ramon Buil" organitzada pels companys/es de l'UESMAP. Continuem a Montserrat en una travessa de 20km que tant es pot fer corrent com a peu. Tota la info clickant aquí.
Diumenge 15:
32a Cursa Popular de Badalona, cursa del dimoni =:( . Per les festes de maig de Badalona, la tradicional cursa de 10km i una mica menys (que sempre va bé ;) ).
Diumenge 22 i diumenge 29:
Proves de BTT de l'open Giant Provincial de BCN i de la Xallenge de BTT. A Taradell i a Masquefa respectivament. FXR Bike team Rules!!!

I de forma sistemàtica, ampliem els entrenaments de gruppeta de bicicleta de carretera els dimecres per la tarda (a part dels de dissabte matí -10h). L'hora de trobada i sortida dels dimecres és a les 17,45 i també des del Complex Esportiu de St. Esteve Sesrovires.

No parem!!!
FXR

1 comentario:

  1. Y SI NO PASA RES DE ESTRANY EL DIJOUS DIA 5 MARXO CAP EL PICO DEL AÑISCLO SITUAT A 3255m DE ALTURA

    ResponderEliminar