lunes, 23 de mayo de 2011

Nova eXcursió FXR per Montserrat aquest dissabte 28 de maig

A fi de gaudir d'una nova caminada FXR de muntanya (i dinar posterior ;-), clar!) proposem una nova sortida aquest proper dissabte 28 de maig.
Com ja és habitual en aquest tipus de sortides efequiser@ s és totalment pública, oberta i no competitiva. El ritme de la caminada serà en tot moment tranquil amb la finalitat d'anar tot el grup junts gaudint de l'entorn de Montserrat i la companyia.

L'hora d'inici de la ruta pot ser a les 8,30 h des de l'Església de Collbató. I com és habitual, un bon nombre de efequiser@s sortirem plegats per dirigir-nos cap al punt de sortida des del Complex Esportiu de St. Esteve Sesrovires a les 8h.

La ruta que farem l'acabarem de concretar entre tots/es, pero seran assequibles i fàcils tenint en compte que hi ha cert desnivell a superar. Dues possibles rutes podrien ser les següents:

La primera, una ruta circular de 13 quilòmetres aprox. que no té cap dificultat tècnica encara que si cert desnivell assequible. Pujar des de Collbató pel Camí de St Miquel per arribar al Monestir, on podem reposarem forces i baixar pel camí de les Coves de Salnitre per tornar al punt de sortida. Amb les parades incloses duraria sobre unes 5h aprox.

Per altra banda, una altra possibilitat és agafar també el Camí de st. Miquel per enllaçar amb el de St. Joan i arribar a dalt del pic de St. Jeroni. La tornada seria pel mateix cantó. Les vistes des de St- Jeroni són increïbles!! El Km i la durada . també seria aprox. la mateixa que l'anterior.

I alguns petits consells per la caminada com: portar un calçat de trekking o de muntanya apropiat; tot i que el dia sigui assolellat és recomanable portar algun paravents o impermeable; i també, portar algun tipus de menjar ràpid i beguda durant la caminada (fruits secs, barretes energètiques, aigua, beguda isotóncia, etc.) i, per suposat ;), l'entrepà olbigatori de rigor.

Al acabar la ruta, podríem enllaçar amb la part més dura de la sortida: un bon dinar per celebrar la sortida jejeje... Restaurant tipus "Vinya Nova"... Lògicament cal reposar les energies gastades :-) !

No parem!!
FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario