viernes, 11 de marzo de 2011

Sortida FXR en BTT el diumenge 13/03 per Collserola

El proper diumenge 13 de març, els/les efequiser@s tenim una nova cita no competitiva per gaudir de la bicicleta de muntanya.
En aquesta sortida, organitzada per la nostra companya efequiser@ Sandra, recorrerem durant uns 26km aprox. camins i corriols del parc natural de Collserola tot sortint des de BCN.
El nivell d'exigència de la ruta serà inicial-mig i el desnivell acumulat no és gens excessiu (600m aprox.).

El punt de trobada serà a les 9h a Mundet (parada de metro de Mundet, sortida muntanya). Per aparcar ho podem fer al costat del parquing lliure del velòdrom. Podeu veure el mapa clickant aquí. Aproximadament sobre les 13h-13,30 tornarem al punt d'inici.

Per la sortida és necessari i recomanable: portar aigua (n'omplirem més en una font del recorregut); menjar energètic per picar i un bon entrepà (farem paradeta per cruspir-lo ;) ); una paravent o peça d'abric per si de cas; i important, recanvi per punxada i eïnes bàsiques per qualsevol incidència mecànica de les nostres "montabikes".

A nivell general la ruta passarà per punts com Can Masdeu, Coll de la Ventosa, la rampa "Matamachos", el Forat del Vent, Can Coll, Can Catà, St. Iscle, la font de St. Eulàlia, etc.

Per tant, ja podem engrasar les nostres btt i deixar-les ben lluents que el dia 12 les embrutarem bé!!
FXR

PD- i pel dia 26, concretarem aviat l'altre sortida en btt d'aquest mes de març pel recorregut de la Portals-Volta a Montserrat d'un nivell d'exigència més alt (60km aprox). YeeeeeeeaaaXXX

No hay comentarios:

Publicar un comentario