martes, 22 de marzo de 2011

SORTIDA FXR EN BTT EL DISSABTE 26/03: LA VOLTA A MONTSERRAT - La Portals amb variants "lo pingüí"

El proper dissabte 26 tenim una nova cita bttera FXR no competitiva per deixar ben brutes les bicis de muntanya donant pedalades per la fantàXtica muntanya de Montserrat!!!
A continuació podeu llegir tota la informació d'aquesta ruta, facilitada per la Sandrix, que encerclarà tota MontXerrat pels camins de la marxa de la Portals de l'11 d'abril (on FXR també serà present) i, a més, amb algunes variants millorades.

A les 9h quedarem a Monistrol de Montserrat. Ens trobarem a la parada dels Ferrocarrils que està a l'altra banda del poble, creuant el riu (no al cremallera!). Clickant aquí podeu trobar el punt exacte. Hi ha una petita avinguda que permet aparcar còmodament.

Tot seguit, agafarem pistes i algun corriol en direcció a la Puda, Esparreguera, Collbató, el Bruc i el camí de les batalles fins a Can Masana. Aquest serà el punt on dinarem. Desprès tindrem uns 6 km inevitables de carretera i finalment tornarmem agafar una pista fins a Monistrol again. Sobre les 16h-17h retornarem al punt de sortida.

Es tracta d'una ruta exigent pel desnivell (acumulat += uns 1100) i els quilòmetres (55km), però molt, molt maca, amb fantàstiques vistes a la gran Montserrat. En tant que aquestes sortides no són una competició i que l'objectiu es gaudir anant tots/es plegats d'aquest eXpectacular recorregut.

És necessari portar: esmorçar, dinar, eines bàsiques per reparar, roba d'abric per si és necessari , càmara de fotos ;), etc.

Si aquesta data no us va bé, a l'abril es tornarà a repetir la sortida pels companys/es de l'UESMAP ( Unió Excursionista Sant Martí de Provençals).

Per tancar el post podeu veure unes fotox de la sortida FXR-UESMAP per Collserola d'aquest diumenge 13 i inclús un video de bicis aquàtiques fent clik aquí :)))))


YeeeaaaaXXXX!!!
FXR

No hay comentarios:

Publicar un comentario