martes, 19 de marzo de 2013

Polaroid FXR (Oseasé PolaroiX)

Avui estrenem nova secció al nostre blog i hem decidit anomenar-la Polaroid FXR. Serà una secció a través de la qual tots els efequiser@s podran compartir imatges i/o fotografies relacionades amb allò que ens uneix, o sigui l' esport, la natura, etc. 

Tots aquells/es que vulgueu participar podeu enviar les vostres fotografies a la nostra adreça de correu electrònic indicant, si ho creieu oportú, una petita explicació i el vostre nom. 


Doncs bé, per la inauguració de la secció començarem amb dues fotografies de Suïssa.

La primera correspon a la vall de Lauterbrunnen. Pels qui vulguin gaudir d' aquestes vistes només cal que lloguin una bicicleta al mateix poble i que creuin la vall. Al final trobaran una petita carretera que puja la muntanya. Cal pujar-hi una estona, però les vites valen cada gota de suor. (Click a la foto per ampliar)




La segona correspon a una migdiada als peus del Cervino. I en aquest cas, no calen més explicacions. Una migdiada als peus del Cervino no té preu, per la resta, Mastercard ;) 
(Per cert, quina "envidia cochina" sento del propietari de la caseta amb les espectaculars vistes del Cervino) (Click a la foto per ampliar)




Nova secció iniciada. Ara només cal, que si us animeu, compartiu amb la resta de degenerats/des els moments que heu immortalitzat amb les vostres PolaroiX.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario