lunes, 1 de abril de 2013

1ª Montescatano-Cursa de muntanya de Montcada i Reixac

Com ja sabeu, el calendari de curses d' aquest 2013 ve completíssim. Entre aquestes curses us volem recomanar la 1ª edició de la Montescatano-Cursa de muntanya de Montcada i Reixac.

Tindrà lloc a Montacada el proper 28 d' abril, transcorre per la Serralada de la Marina i consta de 15,4 km amb 684 m de desnivell positiu

La cursa està organitzada pels nostres amics del Joventut Atlètica Montcada-JAM, entitat esportiva fundada el 1979, fet que garantitza que l' organització serà collonuda i prova d' això és que han organitzat dues jornades de reconeixement del recorregut de la cursa els dissabtes 13 d' abril i 20 d' abril a les 10.00h (Sortida desde la plaça de l' esglèsia de Montcada i Reixac. Ah, i les jornades de reconeixement són gratuites).

El circuit és el següent:








I per acabar de fer-ho encara millor, els amics del JAM ens han enviat dues inscripcions gratuites per la prova que sortejarem entre tots els degenerats/des que hi estigueu interessats. Per entrar al sorteig només heu de fer una "m' agrada" al post que penjarem al Facebook i deixar un comentari al mateix post dient que voleu entrar al sorteig. 

Tot plegat ens fa pensar que la primera Montescatano serà Brutal!!!! Així que ànims i a fer quilòmetres.

Pels qui no tingueu la sort de que us toquin les entrades us podeu inscriure a la cursa entre 04 d' abril i el 25 d' abril a través del portal www.finixer.com

Finalment, us deixem l' enllaç de la cursa i el mail d' informació pels que vulgueu més informació al respecte:

http://www.jam.cat/montescatano.view.all.php


info@jam.cat


Salut i degeneració.


No hay comentarios:

Publicar un comentario